français

LES GITES DE LA PLUMETTE - SIVRY

 
       
 

De twee vakantiehuisjes van "La Plumette"  (le fenil en le logis) bevinden zich in een oude alleenstaande hoeve, gelegen op het einde van een klein straatje, langs een riviertje, begrensd door velden en een bos. Ver van de stadshinders geniet de hoeve "La Plumette" van een uitzonderlijke en beschermde natuur.
De niet-ingerichte stallen en schuur krijgen elk jaar het bezoek van tientallen zwaluwen en het gebeurt ook dat reiën door het met veel bomen beplante domein lopen.

 
 

De streek van Sivry-Rance, te midden van de bossen van het veense platteland is ideaal gelegen bij de grens tussen België en Frankrijk en niet ver van toeristische zones  zoals de Meren van l'Eau d'Heure, de steden Chimay en Beaumont, het Meer van Val Joly, het natuurreservaat van l'Avesnois en oude dorpen zoals Renlies.
De trektochtwegen voor wandelaars en fietsers zijn talrijk. De Transylvestre, een grensoverschrijdend circuit door de bossen van 23 km loopt langs het erf.

 
 

We restaureren deze oude hoeve met 2 bedoelingen: het respect van zijn plattelandse eigenschappen en het moderne comfort.
We stellen u voor een paar dagen door te brengen in een zeldzame omgeving.

 
homepage
omgeving
lokalisatie
le fenil

le logis

tarieven

reglement

foto's

streek

contact