français

LES GITES DE LA PLUMETTE - SIVRY

 
 


Reglement

1. De huurder bewoont het vakantieverblijf. Hij verlaat de woning in dezelfde staat als toen hij binnenkwam. Alle beschadiging moet voor het vertrek gemeld worden.

2. Behalve speciale overeenkomst loopt de verhuring in het weekend van vrijdagavond tot de zondagavond en de verhuring door de week van de vrijdagavond tot de vrijdagavond.

3. De huurder bevestigt dat hij de veiligheidsmaatregelen heeft ontvangen.

4. De huurder zorgt ervoor de energie niet te verspillen. In geval van een belangrijke overschrijding van het normale verbruik, wordt een toeslag gevraagd.

5. De huurder respecteert de natuur, alsook de rust van de omgeving. Het is verboden de zwaluwen te verstoren. Het is verboden de eieren van de kikkers te nemen.

6. Huisdieren zijn niet toegelaten.

7. De huurder verlaat het gebouw niet zonder de toegangen te sluiten en het alarmsysteem aan te zetten.

8. U mag alleen parkeren op de paden die darvoor voorzien zijn. Op de straat parkeren is verboden.

9. Buiten de gebouwen houdt u altijd uw kinderen in 't oog, bijzonderlijk bij het riviertje, de vijver en de hopen hout.

10. Binnen hout branden kan wel maar volgens de regels der kunst. Er altijd een toezicht op houden ! Een hoeveelheid hout is voor elk verblijf voorzien. De huurder kan geen hout nemen behalve wat is voorzien.

11. In geval van droogte is het strict verboden buiten vuur aan te steken en te barbecuen. Bij uw aankomst wordt u verwittigd.

12. Het is verboden in het gebouw te roken. Asbakken zijn buiten voorzien. Gelieve uw peuken niet op de grond te gooien.

13. De telefoon is voor noodsituaties gereserveerd (politie, brandweer, dokter...)

homepage
omgeving
lokalisatie
le fenil

le logis

tarieven

reglement

foto's

streek

contact